Godmåndagmorgon,
 
Det är en ny vecka, precis som det brukar bli alla andra måndagar tänkte ni. Jag skulle faktiskt vilja göra en utmaning den här veckan... 
 
Till och börja med undrar jag om någon av er är nagelbitare? För ärligt talat, det är jag. I perioder..Men jag antar att det är fler än jag som har samma nagel-bekymmer. Det värsta är nog att jag inte ens reflekterar över att jag biter på naglarna. Det finns två riktigt stora nackdelar med det här; baciller och fula, kort, nedbitna naglar. Usch, det är en äcklig ovana.
 
Den här veckan är mitt mål att inte bita på naglarna. Och min förhoppning är att någon av er, med samma olata, ska vara med i den här utmaninen. Vem hakar på denna veckans utmaning: Att inte bita på naglarna under den här veckan? 
Vem vet, det kanske är början på slutet av nagelbitandet.
 

Visste ni att jag har haft en nagel-/klobitande hund? Min älskade Sammy. Han skulle alltid dra igång med klotuggandet just precis när jag skulle sova. Ibland kändes det som han gav mig retfulla ögat då och då mellan tuggningarna.
 
För att återgå till det där med ny vecka så har jag något kul att se fram emot :)
 
 
 
Jag ska träffa den här efterlängtade gobiten i slutet av veckan <3
 
Men vi börjar med måndag, och nu är det strax dags för föreläsning på Universitetet. Gillar den nya kursen Teorier om lärande och individens utveckling, riktigt intressant!
 
Hoppas ni får en skön och bra start på veckan!

Kommentera

Publiceras ej