Nu drar den nya bloggen igång på riktigt! Jag har dubbelbloggat lite så att den nya bloggen inte skulle stå helt tom vid uppstarten. Blogg tom på inlägg = tråkig!
 
Det ska bli kul med den nya bloggen. Den följer med som en nystart, utan gammalt groll. Nu står siktet ställt framåt!
 
Jag gissar att de flesta som kommer hit idag hittar hit genom min gamla blogg. Hoppas ni trogna följare kommer tycka om den här bloggen också :)
 
 
Välkomna hit!

Jag har blivit nominerad att lägga upp 1 vardagsbild om dagen i 5 dagar på Instagram. Tänkte att det va en rolig grej att dela med sig av här också :)

Dagens vardagsbild:

image

”Daglig skogspromenad med hund/hundar (hundvakt åt Ice den här veckan) kombinerat med löpträning i spåret inför Vårruset. Tränar löpsteget efter frakturerna. Ser roligt ut :) ”

Jag vet inte ens om jag har nämnt här att jag har anmält mig till vårruset tillsammans med min syster och en av hennes vänner?  Hur som helst har min plan varit att först styrketräna och bygga upp muskulaturen i benet för att ens kunna springa på det. Det har jag gjort i ungefär en månad nu och känner mig redo att börja öva in löpsteget. Det jag vill komma till är att det finns en genomtänkt plan bakom träningen :)

Kommer ni ihåg utmaningen förra veckan? Om inte kan ni läsa här. Kort och gott var utmaningen att inte bita på naglarna på en hel vecka. Det va bara en person som nappade på den utmaningen. Självklart undrar jag hur det har gått! För mig har det faktiskt gått bra, tack vare nagellack har jag låtit bli att tugga på naglarna.
 
Den här veckan utmanar jag er att inte snooza! Phu, den kommer bli riktigt tuff för mig, snoozarnas mästare! Hoppas det är fler som vill vara med på utmaningen den här veckan! Det är kul att utmana sig själv lite ibland :)
 
Ingen har förmodligen missat att klockan ställdes fram igår, sommartider. Härligt med en timme ljusare om kvällen. Men jag är lite nyfiken på om ni påverkas av det och i så fall hur?
 
Själv påverkas jag såklart på morgonen, eftersom jag är morgontrött. En timme mindre gör skillnad! Dessutom har jag svårt att ställa om mig och gå till sängs en timme tidigare, så blev det ju inte igår i alla fall...
 
 
 
Några bilder på mig och Zantos från helgen