Va ungeför 1 1/2 vecka sedan jag joggade sist. Tänkte att det skulle bli lite extra tungt och bestämde i förväg att jag skulle gå pw 2km och mjukjogga 2 km. Så blev det inte!
 
Värmde upp med 1km pw. Sen drog jag igång och joggade. Det va så skönt, kände hur jag bara ville öka takten hela tiden. Jag lät de ske, helt plötsligt spurtar jag. Kan ni förstå? Jag spurtade och fick en sån adrenalinkick. Lyckokänsla! Jag kan knappt förstå själv, benen bara flög fram. Lätta, långa och kvicka steg. Helt otroligt, kände mig ostoppbar. Va tvungen att sakta ner och göra om då och då för att få accelerera igen, det va så skönt känsla. 
 
 
Kan knappt hänga med i framstegen själv. För ett år sen gick jag fortfarande på kryckor och va sjukskriven för benskadan. En allvarlig benskadan, jag skulle troligen inte skulle kunna springa igen.fick jag veta när jag blivit opererad. Mycket jobb. Mycket tårar och smärta. Mycket träning och nu är jag här. Jag flyger fram över backen. Kutar fram ca 1 år och 8 månader efter olyckan. Jag känner mig så glad. Jag kan inte bara jogga, jag kan springa snabbt nu också :)
 
Höll fast vid mina 2 km spring/jogg. Avslutade med 1,5 km PW hemåt. Känner mig jättenöjd över den "nya" känslan jag fick idag. Helt fantastiskt!
 
Tassie var också nöjd ä, hon blev alldeles överlycklig när jag började jogga och ville busa. Resultatet blev att hon höll på att lägga krokben för mig. Tokiga älsklingshund :)
 
Sova nu, väckarklockan ringer tidigt imorgon!
 

1 kommentarer

Zantos

23 Jul 2014 11:35

Otroligt kul att höra, bra kämpat. Pappa

Kommentera

Publiceras ej