Här kommer ett litet svep av allt möjligt från vår eftermiddagen och kvällen. 
 
Åkte som sagt hem till brorsan och tog en kopp kaffe. Han fick en bok av mig och blev väldigt glad! Vi snackade mycket film och böcker, dagens stora huvudämnet!
 
Hem igen och lagade god paj till middag. Smaska i mig det framför tv:n och tog det lite lugnt. Sen drog jag och hundarna ut i trädgården. 
 
Taket till ena pallkragen rasade in i helgen när det regnade så mycket här. Satt upp kompostgaller runt om nu istället. Verkar vara hållbarare.
 
Massa  bus :)
 
Tror att Siri och Tassie har hittat varandra, sötnosar!
 
Långis i skogen nu på kvällen. Svalt och skönt :)
 
Testat ny yoga-position som utmanade både balans och styrka. 
 
 Nu... sov!!
Hunnit med mycket idag. Har jobbat förmiddag. Trodde faktiskt inte det va sant när klockan ringde 5:00 imorse... Igen. Jag kände mig onaturligt trött, det va inte mänskligt. Efter att ha svurit lite över min ohumana trötthet tog jag mig i alla fall iväg och köttade av ett arbetspass. 
 
Efter jobbet handlade jag lite nya kompostgaller till pallkragarna och annat småTT och gott. Sen åkte jag till Grizzly Zoo där jag köpte hundmat och laxolja. Nu ska vi med andra ord testa laxolja i maten och se om det höjer Tassies aptit lite. Jag drömmer till och med om hundmat och kosttillskott just nu, så jag hoppas vi hittat en lösning. Testade direkt när jag kom hem och hon tryckte i sig all mat i ett svep. Känns positivt :)
 
 
Sen kom Jenny över med lilla söta Siri. Ska vara hundvakt åt Siri tills imorgon. Kommer bli roligt för Tassie och Siri, dom trivs jättebra ihop!
 
Nu har vi precis varit ute på en promenad. Ska fixa oss, hoppa in i bilen och rulla iväg till Järna för att hälsa på brorsan nu :)
Efter dom här dagarna med tokigheter, mycket jobb och för lite sömn är det klart man längtat tillbaka till Gotland och lugnet. Både Elin och jag är nog ganska enade i frågan. Är verkligen ovanligt trött. På fredag är jag ledig. Det ska bli skönt :)
 
Sköna Ekeviken hade inte varit helt fel. Där va det helt underbart :)