Fyra filmer! Yes, ni läste rätt. Jag, Karin, har sett fyra filmer på en och samma dag. Jag är nästan förvånad själv. Men vad ska man annars sysselsätta sig med när man är soffliggande sjukling? 
 
Ett tag roade jag mig med att titta på Tassie när hon tittade på filmklipp. Hon va så jäkla söt, ni måste kolla in det själva.
 
 
 
Hittade massa gamla filmklipp. Har flyttat arkivet på min gamla wordpress-blogg till en ny låst wordpress. Därefter ägnade jag mig åt att tömma min gamla blogg eftersom allt låg kvar där också, trots förflyttningen. Passade på att kika igenom arkivet lite när jag ändå var i farten med det där. Massa gamla roliga bilder! 
 
Hursomhelst, anledningen till allt detta jobb är att jag tänker byta tillbaka till Wordpress igen. Jag vet, det borde inte spela någon roll vilken portal man bloggar på. Men uppenbarligen så gör det visst det. Nu har jag i allafall testat blogg.se i 5 månader och det var ingenting för mig. 
 
Perfekt att ha flyttat över arkivet också. Jag ska ha kvar det som en backup och sen göra bok av bloggen. Kul att spara allt man skrivit genom åren :)
 
Godnatt!

Kommentera

Publiceras ej