Jag känner mig lite bitter idag. Den där jävla datorn jag har, som inte fungerar, verkar jag få dras med. Försökte lämna in den idag men självklart startade den precis då, inne på Webhallen. Sen kommer jag hem och det är samma visa direkt. Hopplöst!
 
Så har jag nyligen tagit avstånd från en som varit mig nära i många år och som håller på att förintar sig själv. Både hopplöst och hjälplöst, eftersom jag inte kommer göra något. Ni hör ju, jag känner mig inte som mitt bästa jag idag. Håll er undan! Haha, nejdå... Jag tror det värsta som händer är ett par försök till svordomar. Elin skrattade gott när jag sa "fucking" något, det hör liksom inte till mitt normala ordförråd. Elin tyckte det lät gulligt... Jag blev lite sne, tanken var ju att jag skulle betona hur galet irriterande allt är. 
 
Jaja, som terapi skruvade jag ihop en ny hylla jag fått av mamma och Björn. Hämtade den på vägen till Webhallen. Tur att allt gick bra med skrivandet. Såhär i efterhand kom jag på att man kan få psykbryt bara av att försöka skruva ihop en Ikea-möbel. Psykbryt på psykbryt hade ju just blivit fint. Då hade det blivit tandpetare av den där hyllan... Men som sagt, nu gick det bra.
Någon som vill ha den svarta lilla byrån bredvid hyllan? Pappa kanske? Annars kommer jag kasta den... 

Kommentera

Publiceras ej