Har ni haft en trevlig kväll? Kikat på brasa och fyrverkerier? 
 
För mig blev det ingenting sånt. Men jag såg en majbrasa i Tungelsta när jag körde från jobbet.
 
Va liten den såg ut på bilden! Som ni kanske ser så regnar det här... Men hörde att de snöa hos pappa, så jag ska inte klaga på lite regn.
 
Nu är det dags för mig att sova. Fotvärmaren Tassie snarkar redan. Tidig morgon och ett till intro väntar imorgon :)
 
Haha jag sitter på bussen nu. Så börjar motorn låta illa och jag får halvt panik över att den kanske gått sönder. Idag har det i princip handlat om minutplanering. Det har varit skönt att vara på Vfu:n på förmiddagen. Där har jag inte kunnat göra så mycket mer än att vara där från start till slut. 
 
Nu ska jag hem till mamma och hämta bilen, sen åka iväg till Tungelsta och gå introduktion till ett nytt jobb. Ska bli spännande och kul!
 
Mamma är snäll och värmer min matlåda så jag hinner äta någon tugga. Ja, ni hör... Minutplanering när den är som bäst ;)
 
Tassie är med mamma hela dagen, ska åka och hämta henne ikväll efter jobbet. Hon kommer tycka det är konstigt att hon inte får hänga med mig vid den här tiden som hon brukar få...
 
 
 
 
 
 
Hade någon sett mig ikväll hade denna fått sig en show utöver det vanlig; en halvhalt mig, utan någon som helst talang för att dribbla, försöka dribbla med en studsboll (size tennisboll). Ja, syftet med det va att busa med Tassie... Och det gick bra. Men vi var på en avlägsen plats, ingen såg de där konstigheterna.
 
Bodypump pass på kvällen med Sandra. Tog det lagom, kände mig svag i vissa muskelgrupper, det lär man ändå lyssna på.
 
 
Godnatt!